Spis bare lidt mere grønt !

Friske Forårsruller med Grønt Fyld

Friske Forårsruller med Grønt Fyld

Så bliver det næsten ikke nemmere. De her friske forårsruller er utroligt delikate på en varm sommerdag og du styrer fuldstændig selv hvad du vil have i. Jeg har valgt at lave dem her med relativt klassisk fyld og så lidt spicy tofu.

Brug årstidens grøntsager og suppler evt. med nogle af dem som desværre ikke lige vokser i danmark.

Til de her friske forårsruller valgte jeg at bruge følgende grøntsager

  • Gulerod skåret på langs
  • Peberfrugt skåret på langs
  • Agurk skåret på langs
  • Avocado i skiver
  • Sukkerærter skåret på langs
  • Hjertesalat

Udover grøntsager brugte jeg også Tofu som jeg marinerede i soya og sesamolie med lidt chili og jeg lavede en soya dip hvor jeg blandede tahin og æbleeddike sammen med netop soya. Det fungerer ret godt til sådan en ret.

Den er super nem at lave og tager ikke mange minutter

Friske Forårsruller
5 fra 1 stemme
Udskriv

Friske Veganske Forårsruller med Tofu

En opskrift på friske forårsruller med masser af grøntsager og ristet tofu. En meget nem ret, der smager himmelsk

Ret Hovedret
Keyword Asiatisk, Forårsruller, Frisk, Raw Food, Street Food
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 Personer
Forfatter Søren

Ingredienser

  • 1 Pakke Rispapir Fås i de fleste supermarkeder
  • 1/2 Agurk
  • 1/2 Peberfrugt
  • 1 Gulerod
  • 7 Radiser
  • 1 Pakke Tofu Den faste slags, ikke creamy
  • 1 Avocado
  • 10 Sukkerærter
  • 1 Hoved Hjertesalat
  • 1 Spsk Soya
  • 1/2 Spsk Sesamolie
  • 1 Tsk Chiliflager

Soya dip

  • 1/2 Dl Soya
  • 1 Tsk Tahin
  • 1/2 Spsk Æbleeddike

Sådan gør du

Friske Forårsruller

  1. Alle grøntsager skæres i ca. 5 cm lange stave.

  2. Tofu skæres i stave og marinerer i en blanding af Soya, sesamolie og chiliflager i 5 minutter, hvorefter de steges.

  3. Rispapir vædes i varmt vand og hjertesalat lægges først, hvorefter grøntsager lægges på, men kun på halvdelen af rullen.

  4. Herefter rulles der så stramt man kan, man pas lidt på fordi rispapir er blødt.

Soya dip

  1. Selve Soya dippen laves bare ved at man blander, Soya, Tahin og Æbleeddike.

Opskriftsnoter

Hvis du har lidt wasabicreme så er det heller ikke dårligt til og en Satay sauce er bestemt heller ikke det værste.

 

 



1 thought on “Friske Forårsruller med Grønt Fyld”

  • Hej Søren
    Tak for opskriften. Det skal jeg i hvert fald prøve 🤩
    Jeg er så nysgerrig på den satay souce du også nævner. Kan du fortælle hvordan man kan lave sådan en?
    Bh. Elke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *