Spis bare lidt mere grønt !

Thug Kitchen Veganske Tacos

Thug Kitchen Veganske Tacos

Jeg har for nyligt købt bogen “Thug Kitchen: The Official Cookbook: Eat Like You Give a F*ck“.

Den er fyldt med ret nemme opskrifter som er virkelig velsmagende og specielt deres veganske tacos er virkelig lækre.Thug Kitchen bog

Jeg vil derfor heller ikke poste opskrifterne her da det dels er copyright brud, men jeg syntes også virkelig bogen er værd at investere i.

Eller bare gå ind på deres hjemmeside, der er mange helt gratis opskrifter. F.eks. denne her opskrift på kikærte og dumpling suppe.

Jeg lavede 2 forskellige tacos fra deres bog, en med ølkogte blomkål, ristet i varme krydderier og en med sorte linser og portobello, ristet med bl.a. chili og soya. Dertil deres superlækre fire salsa, deres krydderurte salsa og deres friske salat med bl.a. riseddike og det er virkelig nogle af de bedste tacos jeg nogensinde har fået. Sindssygt meget smag.

Hvis man ellers kan overleve deres pænt eksplicitte sprog, så kan jeg varmt anbefale denne her bog.

Se trailer for bogen her ->Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *