Spis bare lidt mere grønt !

Vegansk Wrap med Basilikum Spred, Sprøde Grøntsager og Vegansk Mozzarella

Vegansk Wrap med Basilikum Spred, Sprøde Grøntsager og Vegansk Mozzarella

Man kan lave dejlig vegansk wrap på 100.000 måder og det her er bare endnu en variant, hvor der er fokus på lækker krydderurte smag fra basilikum spread og blød osteagtig smag fra vegansk mozzarella.

Man kan variere med lige de grøntsager man har lyst til, men i denne her udgave havde jeg fået fat i nogle helt friske bladbeder, mark tomater, agurk og bredbladet persille.

Jeg lavede en basilikum spread på cashewnødder, havregryn, inaktivt gær, salt og peber, urtesalt og mandelmælk.  Den blev lavet lidt på øjemål så kig i opskriften men kig også på det færdige resultat.

Basilikum spread kan også bare bruges på et stykke rugbrød eller franskbrød.

Vegansk Wrap med Basilikum Spread, Frisk Grønt og Vegansk Mozzarella

En nem opskrift på superlækre veganske wraps

Ret Frokost
Køkken Dansk, Italiensk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 1 Wrap
Forfatter Søren

Ingredienser

Basilikum Spread

  • 100 gram cashewnødder
  • 1 dl mandelmælk
  • 2 spsk inaktivt gær
  • 1 tsk urtesalt eller blandede krydderurter med salt
  • 1/2 tsk kværnet peber
  • 40 gram havregryn
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg

Vegansk Wrap

  • 1 Fladbrød, tortilla eller lignenden
  • 2 spsk Basilikum Spread
  • 2 skiver vegansk mozzarella
  • 1/4 agurk
  • 3-4 tomater i cherrytomat størrelse
  • 3 blade bladbede eller en god salat f.eks. romaine
  • 1/2 håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

Basilikum Spread

  1. Blend alle ingredienser I en blender eller en foodprocessor indtil du har en tyk masse. Hvis du syntes massen bliver for tyk tilsættes bare lidt mere mandelmælk.

Vegansk Wrap

  1. Start med at smøre basilikum spread ud på fladbrødet

  2. Læg et lag med bladbede eller andet salat

  3. Læg et lag med tomater og agurker

  4. Læg et lag med vegansk mozzarella

  5. Slut af med bredbladet persille

  6. Rul sammen til en wrap og fold smørrebrødspapir om, så er den klar til at spise

Opskriftsnoter

Du kan lave denne her wrap med mange andre grøntsager også, bare find nogle superfriske grøntsager at proppe i.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *